top of page
beleef-dag.png

BELEEF-DAG: VOED JOUW VROUWENKRACHT

Op zaterdag 26 juni organiseer ik samen met Susan Hijink van Praktijk Persoonlijk Gelukt (Home - Persoonlijk Gelukt) een inspirerende BELEEF- DAG: VOED JOUW VROUWENKRACHT in het landelijk gelegen Ratum. Een inspirerende dag waarbij jij jouw relatie met voeding, jouw lichaam en jezelf op een andere manier leert bekijken en te voeden. Zodat jij jezelf weer op kunt laden met nieuwe voedende levensenergie. 

Je weet misschien alles over gezonde voeding, je hebt alle diëten doorlopen, weet alles over calorieën tellen, en toch……………………
blijf je maar worstelen met de manier waarop jij je voedt.

Gelukkig ben je daar niet de enige in, maar vaak voelt dat wel zo!

Vaak is onze aandacht naar buiten gericht. Buiten onszelf denken we antwoorden te vinden. Dit doen we ook met onze voeding, we volgen diëten waarvan een ander heeft “bedacht’ dat ze gezond voor je zouden zijn.

Met elke nieuwe dieetpoging keuren we onszelf af en raken we verder verwijderd van onze innerlijke wijsheid. De weg is naar binnen i.p.v. naar buiten, voelen i.p.v. denken. Aannemen van datgene wat jou werkelijk bezighoudt.

De relatie die we hebben met onze voeding zijn een aanwijzing naar diepere onbewuste patronen. Je krijgt in je jeugd eigenlijk altijd te maken met onvervulde emotionele behoeften, Jouw innerlijk kind dat niet alle liefde en zorg heeft gekregen die ze nodig had om je veilig en gedragen te voelen. En om op een fijne manier volwassen te worden. Alles wat je meemaakt, vormt je tot wie je nu bent. Jouw geschiedenis ligt opgeslagen in elke cel van je lichaam en herinnert je eraan dat er blokkades zijn, onverwerkte emoties of pijnlijke situaties die je belemmeren om voluit te leven.

Als jij als volwassen vrouw geen contact maakt met de emotionele behoeften die vroeger niet gezien zijn, dan zit het kind in jou op de momenten waarop je die emoties ervaart aan het roer.

Je weet niet hoe je kunt omgaan met deze emoties, omdat er nooit aandacht voor is geweest. 

Voedsel lijkt op deze momenten een comfortabele oplossing. Het wordt jouw beste vriend maar tegelijkertijd ook je vijand. Het is er altijd en het dempt wat jij niet wilt voelen. Het zorgt ervoor dat je je tijdelijk lekker voelt maar om de langer termijn onderdruk je wat er is en verstop je jezelf. 

Tijdens deze beleef-dag ga je weer verbinding maken met die emotionele behoeften in jezelf die niet zijn gezien in jouw kindertijd. Het kind in jou is jouw sleutel, jouw stem, jouw kracht, jij bent haar. Voed jij haar? Of ben je ondervoed geraakt? 

Als je hierbij stilstaat dan zie je dat jouw echte behoeften niet meer dezelfde zijn als in je kindertijd. Het is belangrijk om weer contact te maken met je lichaam en te voelen wat er in je lichaam gebeurt om zodoende jezelf te kunnen voeden met datgene wat nodig is. Op deze manier is het mogelijk om voeding gewoon weer voeding te laten zijn.

Je leert het gewonde kind in jezelf te voeden door haar alle liefde en zorg te geven die ze nodig heeft om zich veilig te voelen zodat haar levensenergie weer kan stromen en jij die stralende volwassen vrouw kunt zijn! 

Programma:

Deze dag gaan wij JOUW INNERLIJKE VROUWENKRACHT voeden doormiddel van een voedend programma met o.a. beworstwordingsoefeningen, coaching, meditatie, deelrondes en ontspannende Yogalessen* ( Yin Yoga)  De yogalessen zijn voor iedereen geschikt, dus ook zonder yoga ervaring. Lekkere gezonde voeding, heel veel persoonlijke aandacht, enthousiasme, liefde en er mag ook zeker gelachen worden!

Kortom wil jij een inspirerende dag waarbij jij jouw relatie met voeding, jouw lichaam en jezelf op een andere manier leert bekijken en te voeden? Zodat jij jezelf weer op kunt laden met nieuwe voedende levensenergie dan is deze dag echt iets voor jou!

Je bent deze Beleef- dag van harte welkom in de landelijke omgeving van Ratum.

Kosten: € 95,- all inclusive

Waar: Scholtenmaatweg 6 Winterswijk Ratum 

Datum: Zaterdag 26 juni van 10-17:00uur

Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje!

26 juni 2021 - Persoonlijk Gelukt

Wees welkom

Liefs Susan en Christina

bottom of page