top of page

Ziels gids tijdens zwangerschap van je lichtkind

Op alle niveaus voorbereid worden om de ziel te helpen bij het indalen naar de aarde. Jouw kind mag bewust en volledig aanwezig zijn en gedragen worden in pure liefde.

Manon Moller Fotografie - Zakelijke foto Christina - nr (3).jpg

De transformerende reis van geboorte en de kracht van liefde....

jij mag volledig in je Zon kracht staan en vertrouwen op je zelf, de verbinding voelen en luisteren naar de fluisteringen van je lichaam.....over dromen nog onzichtbaar en klaar om te worden betoverd.

Ik houd de grond en de sacred space en jij mag sterrenstof ontvangen.

Een stukje magie.

Geboortebewaarders

Er was een tijd dat geboorte als heilig werd beschouwd, een overgangsritueel verzorgd door vrouwen met kruiden, wijsheid en liefde. Kennis van de voor ouders om nieuw leven veilig in de wereld te brengen.

Dit waren de geboortebewaarders.

De lichtkinderen die geboren gaan worden willen dat hun post-partum anders is en ze roepen dan ook de oude wijsheid van de grote moeder terug.

We mogen gaan luisteren naar deze zielen die een breder bewustzijn en een groot licht dragen. Zij komen hier om de nieuwe aarde te ondersteunen en met hun eigen wijsheid nieuwe systemen te bouwen, vanuit liefde en een eenheidsveld.

Deze lichtdragers willen graag dat hun moeders een ongestoorde geboorte hebben, en dat ze op een zachte maar prachtige manier bij hun ouders mogen komen.

Ze vragen om bewust te leven in verbinding met de natuur en op andere manieren te communiceren.

(ze communiceren vaak telepathisch).

Voor deze lichtkinderen is het belangrijk om goed in te dalen in hun lichaam en hun verbinding met lichaam en hart te voelen. 

Zodat ze een krachtig energieveld om hun heen hebben die hen beschermt tegen de invloeden van buitenaf. 

 

Je zwangerschap

Een zwangerschap is oer aards en spiritueel.

Zwanger zijn en leven geven is een hele transformatie. Het opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan.

Het verlegt je grenzen, maakt kwetsbaar en krachtig tegelijk.

Als je het toestaat kunnen het 9 maanden zijn van magische en transformerende momenten, zonder dat je kindje al zichtbaar en geboren is voor de wereld. Het is voor jou al wezenlijk zichtbaar en voelbaar. Na al die maanden verlaat het jouw wereld en komt het ter wereld hier op aarde. Je mag je zwangerschap dan ook bewust beleven met alle liefde voor de unieke manier waarop jij het ervaart en jouw zwangerschap vormgeeft.

De zwangerschap is al een voorbereiding voor de ziel om te wennen aan de dichtheid van de planeet, aan haar omgeving en de energieën waarmee ze in wisselwerking zal staan.

De zwangerschap en geboorte is dus een sacred (heilig) en diepgaande tijd voor jou en je kindje. Een tijd waarin jij en je kindje fundamenten creëert. 

Het creëren van een omgeving van liefde en zelf bewustzijn in verbinding met natuurlijke ritmes en cycli bied jou een verbinding met de diepe wijsheid in jou en je zelfhelend vermogen. 

De bevalling is daarnaast ook een diepgaande fysieke maar ook spirituele reis voor jou als vrouw en je kindje.

 

You have all the wisdom you need within you to birth your baby

 

Waar zou ik jou in kunnen ondersteunen tijdens je zwangerschaps reis.

Tijdens onze reis ben ik voor jou een brug tussen jou en je licht kind, om mijn licht te schijnen op de delen in jou die bewust/zichtbaar willen worden.

Deze reis komt heel organisch tot stand, in een veilige ruimte die ik bied voor jou, staan jouw energie & verhaal centraal. 

Bewustwording begint al tijdens de conceptie en imprints (indrukken/inprentingen) voor je kindje ontstaan al in de zwangerschap.

De ziel heeft bewustzijn en ervaart jouw emoties en pijnen.

Heb jij bijvoorbeeld meerdere miskramen gehad, dan ligt die informatie opgeslagen in het bekkengebied, en dat kan opgemerkt worden door het volgende kindje, in het voelen daarvan.

Volgens de Epigenetica speelt het al een rol tijdens de ontwikkeling van embryo tot kind.

Hoe een baby word geboren heeft dus impact op zijn latere leven. 

*Nei:

We kunnen gaan kijken naar overtuigingen, oude emoties en ballast die ik er voor jou mag afhalen. Hoe was jouw eigen geboorteverhaal? zodat we daar innerlijke blokkades en imprints van lage trilling mogen transformeren. Het opschonen van de land of the womb. Dit alles in overeenstemming met jouw hogere zelf, wat op dat moment dienend mag zijn naar jou toe. 

*Kijken naar eerdere bevallingen:

Heb je al eerdere bevallingen gehad of zijn er zieltjes die niet geboren zijn maar toch belangrijk zijn voor de plek in je gezin, zodat dit kindje zijn juiste plek mag innemen in het systeem.

*Afstemming energieveld van jou en je kindje:

Energie velden op elkaar afstemmen van jou met je kindje. Zodat je meer de magie mag ervaren, doordat je verbinding met je essentie, je natuur in harmonie mag voelen Een zwangerschap zorgt er vaak voor dat we meer in het hoofd aanwezig zijn, hier mag het weer liefdevol stromen vanuit je buik en baarmoeder, zoals het hoort.

Dit doe ik geheel alchemistisch in afstemming met mijn hartcentrum, met behulp van mijn lichttaal die ik weef met mijn handen, klankschalen, of stemvorken te gebruiken. Stemvorken stemmen je af met je ware frequentie/trilling. Door de stemvorken in jouw energieveld te bewegen of op bepaalde plekken te zetten (toonpunctuur), zet de trilling de eventuele blokkade om naar harmonische trillingen.

Het geeft je ook ruimte om te voelen, verwerken en integreren.

*Bach bloesem/ celzouten ondersteuning

We gaan kijken of er ondersteuning nodig is vanuit het liefdevolle plantenrijk, een bach bloesem die energetisch in je veld  gezet kan worden. Of zijn er misschien celzouten (mineraalzouten, de basis van je cellen) die jou energetisch ondersteuning kunnen bieden.

Het energetisch in je veld zetten is een zachte manier wat heel goed werkt (alles is energie). we kijken ook of er misschien een kristal is die je bij je zou kunnen dragen of bij je bed neer te leggen.

*Adem/yoga oefeningen:

Oefeningen voor je lichaam of bekkengebied. Kalmeren van je zenuwstelsel.

*Zachte massage punten:

 Massage (accupressuur) punten voor het lichaam ( met kleding aan) voor je energie doorstroming, evt met een beetje olie.

*Gronding en aardingsoefeningen:

Door de zwangerschap word je veelal naar je hoofd gebracht, een opstuwende energie, en is het belangrijk om de verbinding met je voeten en de aarde te blijven voelen. Zeker om dat de meeste kinderen die geboren gaan worden een hoge licht trilling in zich dragen wat ervoor zorgt dat jij mee gaat in die trilling naar boven. 

*Lichtboodschap van jouw kindje:

Een boodschap die ik in afstemming mag ontvangen voor jou, om jouw sleutels aan te reiken in jullie gezamenlijke reis in groei en zelfbekrachtiging.

*Dierenboodschap:

Soms komt er ook een dier onder mijn aandacht die graag iets wil delen wat helpend kan zijn voor jou/een stukje bewustwording geeft.

Je ziel en ook je kindje heeft tijdens de reis hier op aarde hulp van 1 of meerdere spirit animals.

*Ruimte voor jouw geboortereis:

Voor jou om te voelen en uit te zoeken wat jij (en je partner) nodig hebt om je veilig en ontspannen en vol vertrouwen te voelen tijdens de bevalling. Waar moet de ruimte aan voldoen, Licht, warmte, heb je voldoende bewegingsruimte.

Is er bijvoorbeeld voorkeur voor een waterbevalling of een bepaalde baringshouding. Een geur in de ruimte, een bordje met misschien 'eerst kloppen' (bij een klinische bevalling). Hoe zou je willen communiceren.

Wil je wachten met het doorknippen van de navelstreng.

De mogelijkheid van een antroposofisch consultatiebureau, die werken vanuit een holistische mensvisie ( minder druk bij het niet willen vaccineren van je kindje)

Alles begint al door bewust te communiceren met je lichaam en met je ongeboren kindje.

     

Trust birth, trust yourself, 

be proud of yourself, you're doing great.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

website8.jpg
bottom of page