top of page

Zielsgids voor ongeboren lichtkinderen

A servant of Spirit who helps with the birthing & unbirthing energies of Spirit

VAN WOND NAAR WONDER

Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (1).jpg

LIEVE JIJ,

Mag mijn fairy light een gids voor jou zijn om je terug te brengen naar je innerlijke stem die fluistert.

Daar geven we ruimte aan de magie die ons lief heeft op alle vlakken. Je hart en je lichtcodes ontwaken in jou tijdens je reis van wedergeboorte.

Een reis van wedergeboorte die ik zelf heb ondervonden en gemaakt met mijn prachtige, krachtige lichtkind Liam (die niet geboren is op aarde), die mij transformeerde van het jonge eendje naar een Zwaan in verbinding met het lichtwezen in mij, en mij hielp om mijn missie hier op aarde vol te gaan leven als Starseed en een brug te zijn voor jou.

De Zwaan is de gids van Liam en mij.

Zwanen zijn zielenbegeleiders. Zowel de witte Zwaan begeleid ons op onze reis ( Zij zijn de gidsen van zielen uit de lichtwereld naar de aarde), als ook de zwarte Zwaan ( Zij zijn de gidsen van zielen die terug naar de lichtwereld gaan).

We maken deel uit van veel meer dan we kunnen zien. Een ziel die bij je hoort, voelbaar is in je energieveld, maar een leegte vormt in je fysieke lichaam. Toch praten we er zelden over. Er word weinig aandacht geboden aan de rouw om het verlies van je kindje, in welk stadium van je zwangerschap dan ook. Je bent hierna net zo goed post partum en is de ruimte voor rust en steun  (ook van jezelf ) erg belangrijk. Ook als een zwangerschap word afgebroken duurt het energetisch wel 9 maanden met soms een gevoel van 'bevallen'.

Er zijn vaak gevoelens van schaamte, schuld, er niet over mogen praten, het moeten verzwijgen of andere gevoelens.

Het is net zo legitiem als alle andere vormen van rouw. Het verdient alle aandacht en zachtheid.

Je word moeder door de verbinding, niet alleen door een voldragen zwangerschap.

Vaak is de ziel al bij ons voor de zwangerschap, de verbinding is er juist als die niet zichtbaar is.

Conceptie, geboorte & zwangerschap zijn een mysterie, het vraagt om het hart te openen voor deze lagen van verbinding.

Bij verwerking vraagt het ook moed en vertrouwen om je hart te openen, zodat de genezende kracht die poorten voor jou kan openen naar heling voor dat waar we afscheid van hebben moeten nemen of dat wat nooit is gekomen.

Welk verhaal jij ook hebt, en of het nou kort of lang gelden is, het maakt niets uit.

Ik bied een veilige bedding om je verdriet, emoties, littekens te verkennen.

Om zo te zakken naar jouw kern om te vertragen en te verstillen, en zo de antwoorden tot je te laten komen.

Ik ben voor jou op dat moment een regenboogbrug tussen het mystiek en het aardse en met behulp van natuurwezens, de elementen weven we een sereen veld om jou weer op je oorspronkelijke trilling te laten stromen.

Als gids mag ik jou de boodschap overdragen van de licht wereld.

De aarde, de natuur en de onzichtbare (voor velen) wereld is met elkaar verbonden door middel van gouden licht draden die communiceren via je zenuwstelsel. Door de verbinding weer te voelen met je lichaam, kan er rust ontstaan en kan het weer stromen.

Zo mag jij je weer herinneren dat alles in jou aanwezig is voor heelheid.

We maken een reis, afgestemd naar jouw behoefte, op een manier die voor jou werkt in het opruimen van aangenomen overtuigingen en schaamte, zodat jij terug mag naar je eigen vleugelkracht.

Met je hart als heilige ruimte reizen we af naar het contact met je lichtkind.

 

Waar we mee kunnen gaan werken tijdens onze reis:

Deze reis zal helemaal organisch tot stand komen waarin ik jou zorg dat er een

veilige ruimte voor jou is, waarin ik een brug zal zijn tussen jou en je licht kindje(s). 

Er zijn meerdere toepassingen mogelijk, waar ligt jouw behoefte? 

 

*Zielsreis:

Een reis door het mystieke, innerlijke landschap. Voordat we beginnen weef ik een prachtig, sereen veld om jouw heen zodat je een zachte en gedragen bedding mag voelen. Met mijn stem & klanken, mijn Rendierdrum breng ik jou veilig naar een diepere laag van jouw hart. Ik ben dan geheel verbonden met mijn eigen hart centrum & werk samen met de bron (een plek buiten tijd en ruimte) en mijn gidsen, in overeenstemming met jouw ziel. We komen via je diepere laag in je hart in de voor velen 'droomwereld' en daar zal o.a Liam ons opwachten om de verbinding voor jou tot stand te brengen met jouw lichtkindje(s). Er mag een hart verbinding ontstaan, die altijd doorwerkt in je helingsreis nadien thuis. Je krijgt de tijd en ruimte die je nodig hebt om even in deze 'droomwereld' te verblijven. Ik laat je rustig weer terugkomen en weer landen in je lichaam en afgestemd ontvang je nog klanken en zachte aanrakingen met de stemvork, wat jij eventueel nodig hebt.

Ik maak de vertaal slag voor jou in de boodschap die je mag ontvangen, en we bespreken rustig na met een kopje thee/ glaasje water.

Voor de sessie dat je komt stem ik mij af met de liefdevolle Spirit van de Cacao of we voor de reis starten met een kopje raw cacao te drinken, wat heel zacht jouw hart al open zal zetten. Dit is altijd zonder enige toevoegen van andere middelen. Het is puur cacao wat ik gebruik. Dit zal dus niet voor ieder persoon zijn. Mocht ik een ja voelen dan check ik dat altijd bij jouzelf of je dit oke vind.

Ook kan het zijn dat je een fijne olie mag ontvangen voor de reis, bijvoorbeeld van Engelenwortel. Een liefdevolle plant die graag haar hulp bied bij bescherming vanuit de lichtwereld maar ook een fijne aardeverbinding maakt.

 

*Ziels boodschap:

 

Een boodschap die ik jou afgestemd vanuit liefde mag doorgeven over jouw licht kind(eren). Ik bezit de kwaliteit om met de elementen en de natuurwezens in gesprek te gaan. Als het Witte Kind werk ik in een verhoogde staat van bewustzijn, in verbinding met mijn eigen hartcentrum en met de bron en mijn spirit teams (buiten tijd en ruimte), altijd in overeenstemming met jouw ziel, dienend voor jou op dit moment in jouw reis. Deze boodschap ontvang je van mij geschreven en bespreken we rustig met elkaar, evt kan dit aangevuld worden met 1 of meerdere onderstaande elementen om je te bekrachten in je heelheid.

*Stemvorken reis:

 

Stemvorken hun trillingen zijn zuiver en puur. Ze stemmen je af op je eigen frequentie. Deze pure bron frequentiewezens weven een prachtig kristallen patroon in je lichtveld. Zo worden ze bijvoorbeeld op bepaalde plaatsen gezet op je fysieke lichaam om de blokkade op te heffen en de energie te laten stromen (toon punctuur).

*Planten reis energetisch of fysiek :.

 

Het rijk van de planten is zeer liefdevol en zijn dan ook prachtige ondersteuners in onze processen op een natuurlijke manier. Zo kan er een plant zijn die even een tijdje met je meereist op je pad om je te ondersteunen. Ik stem af welke plant een tijdje in jouw energie veld mag meereizen in de ondersteuning. Het kan ook zijn dat je fysiek wat druppels tot je mag nemen via een bloemen remedie afgestemd op jou.

*Nei:

 

Het testen van energiebanen (meridianen), miasma's (overgenomen emoties/overtuigingen. Wat mogen we eraf/ uit je systeem halen. Welke stoffen/mineralen heb je bijvoorbeeld nodig waar we buisjes voor in kunnen draaien in je energieveld. Dienend voor je heling zodat lichaam en geest weer in balans mogen komen.

*Fysieke oefeningen:

 

Adem oefeningen, accupressuurpunten (massage punten voor energie doorstroming), yoga oefeningen voor het kalmeren en reguleren van je zenuwstelsel.

Psoas release; de spier van de ziel.

*De ziel(en) bestaansrecht/ erkennning geven:

 

Door het een plek te geven binnen je familiesysteem. Met behulp van poppetjes geven we je kindje een plek in je bestaande familielijn. Dit werkt energetisch door in het veld. 

*Vergevingsritueel: 

 

Ho'oponopono is een oude Hawaiaanse manier van verzoening en vergeving. Vergeving bevrijd. De basis van het vergevingsritueel is dat iedereen met elkaar verbonden is. The circle of life. Het mag als een soort mantra door je heen stromen. Dit ritueel kan bij mij in de praktijk ruimte maar kan ook op een mooie, rustige afgestemde plek met de natuurwezens, als een soort ceremonie.

*Zachte healing met mijn handen:

 

Dit kan met of zonder fysieke aanraking. Ik werk met je blauw druk, de energie harmoniseren in je energieveld en je fysieke lichaam.

 

*Er zijn, voor jou en je verhaal: 

 

Elk verhaal is anders en elk verhaal mag er zij. Soms kan er al heling ontstaan doordat jij je verhaal mag vertellen/delen. Soms is er geen ruimte voor het delen door familieomstandigheden, of voel je geen ruimte binnen het gezin.

Om persoonlijke redenen zoals schaamte of schuldgevoelens. Jij mag er helemaal zijn. Of de wond nog vers is of van jaren geleden het maakt niets uit, het verhaal heeft zich schuil gehouden in al jouw cellen, laat ze maar weer stromen...

Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (29).jpg

Mag mijn liefdeslicht & kracht voor jou schijnen, niet enkel hier op aarde maar tot ver in het universum

 

Ik geloof in jou......

 

bottom of page