top of page

Cacao ceremonies

Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (23).jpg

'Cacao is a space holder for what you're meant to bring into the world'

Mag ik jou meenemen op een reis naar je hart, jouw eigen wijsheid, ...de verbinding met moeder aarde en haar liefdevolle energie.....

De Maya's noemde Cacao "het water dat door het hart stroomde". 

Veel  inheemse stammen en westerse geneeswijzen omarmen de eeuwenoude spirit van de Cacao. In verbinding met dit plantmedicijn laat het je weer op 1 lijn brengen met je ware zelf. Het drinken van dit voedsel opent het hart en stelt ons in staat om bij onze verhalen te zitten en te verbinden met eventuele gebieden die ons nog beperking geven van ons authentieke zelf....

De Cacao plant wordt beschouwd als een 'heilige boom'. De vrouwelijke spirit is een krachtige, wijze en zachte energie, die jou zacht zal meenemen om in je hart te zakken. 

De ervaring met Cacao (ceremonie) kan elke keer anders zijn. Het is wat er op dat moment mag stromen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cacao ook wel Kakaw genoemd (geschreven), is de hoogste natuurlijke voedselbron van magnesium, een essentieel mineraal voor ons lichaam. Het hydrateert en alkaliseert het lichaam en ondersteunt de darmregulatie. Het geeft ons lichaam een boost aan serotonine (voor rust en slaap) en dopamine (plezier en alertheid). 

Het behoort tot een superfood, omdat het een boon is word het gezien als groente. (zelfs gezonder dan broccoli). We mogen weer (her) ontdekken de helende werking ervan. 

Cacao is ook erg ondersteunend voor deze shift van dit wereldtijdperk  van de nieuwe zon. Waar we met de mensheid weer meer en meer terug gaan naar het eenheids bewustzijn, en dat we via het hart verbonden zijn met alles en iedereen. 

Wil jij ook deze krachtige en magische toverdrank tot je nemen?

In een veilige bedding neem ik je mee op reis naar het verhaal van de Cacao, gaan we kennis met haar maken, met haar zachtheid en speelsheid. We connecten met de natuur, ons eigen lichaam en zal ik je meenemen in prachtige muziek, zal ik helende klanken maken met diverse instrumenten en klankschalen, en mag je helemaal zakken in een warme bedding en Zijn.

Wees welkom om je zelf te ontmoeten..... 

the heart of the sky

the heart of the earth

the heart of the fire

the heart of the lake

Manon Moller Fotografie - Christina - fotonr (9).jpg
218374244_4356121161104808_7376466128250782668_n.jpg
bottom of page